top of page

Even voorstellen...

Loes Kindercoaching Nijmegen Noord

Ik ben Loes Simons, het gezicht achter Loes Kindercoaching. Ik woon in Nijmegen (Noord), samen met mijn vriend Peter, dochter Maya en hond Sem. Met hen ben ik graag buiten; ga ik veel wandelen en nieuwe avonturen beleven.  

 

Ik zie het leven ook als avontuur of eigenlijk als een ontdekkingsreis. Een paar jaar geleden werd tijdens mijn persoonlijke reis duidelijk dat ik een andere richting op wilde. Ik ontdekte dat ik (hoog)gevoelig ben, maar ik wist niet goed wat ik met al die emoties en gevoelens aan moest, waardoor ik al jaren vanuit mijn hoofd leefde. Mijn reis door het leven gaf me het besef dat ik juist weer terug naar mijn gevoel mocht gaan. Dat was niet altijd makkelijk. Ik leerde om mijn automatische piloot van ‘rationeel denken en handelen’ te halen en vertrouwde weer op mijn gevoel en intuïtie. En nu...? Nu zie ik het juist als mijn kracht. 

Je krachten goed benutten

In dat gevoel zat ook een diep verlangen verstopt; het verlangen om echt iets te betekenen voor 'de kleine Loesjes' van nu. Want ik weet nog hoe lastig het soms kan zijn als je jong bent. En daarmee automatisch dus ook voor jou als ouder. Maar dat hoeft niet zo te zijn. Er zitten mooie lessen verscholen in die moeilijke momenten. En als je deze durft aan te kijken en leert om te gaan met gevoeligheid, uitdagingen in het leven en echt kijkt naar wat jij als mens nodig hebt. Dan zul je zien dat er veel meer flow en ontspanning kan ontstaan.

Want juist dat voelen maakt kinderen zo uniek. En daar kunnen wij als volwassenen nog veel van leren.

IMG_9622_edited.jpg

Iedereen heeft superkrachten
Mijn wens is om kinderen zelf in te laten zien wat hun superkrachten zijn. Om ze te leren om te gaan met al die emoties, prikkels, verwachtingen, gevoelens en 'zo hoort het'-gedachten. Zodat zij hun superkrachten kunnen behouden en hun gevoel nooit hoeven weg te stoppen in een maatschappij die heel erg op denken is gericht. Want juist dat voelen maakt kinderen zo uniek. En daar kunnen wij als volwassenen nog veel van leren. In je gevoel zit namelijk waardevolle informatie. Een belangrijke boodschap. Over jezelf en over wat je nodig hebt. Maar wie leert je hoe je daarmee om kan gaan...? 

Hier ben ik, ik luister weer naar mijn gevoel. En mijn gevoel laat me in het diepe springen en mijn droom volgen: Loes Kindercoaching!

Wil je me nog beter leren kennen of ben je benieuwd naar mijn praktijk en wat ik voor je kan betekenen?

Stuur me een berichtje en wie weet spreken we elkaar snel!

Contact

0652187727

Terralaan 81, 6515JN Nijmegen

loes_kindercoaching

Bedankt voor je bericht!

bottom of page