top of page
Kindercoaching Nijmegen Noord

Waarom Kindercoaching?

Soms zit je kind niet lekker in zijn of haar vel en dat kan lastig zijn voor jou als ouder. Zeker als het al een tijdje speelt. Je wilt je kind zo graag helpen, maar weet even niet meer hoe... Misschien weet je waardoor het komt, maar misschien ook helemaal niet. Je intenties als ouder zijn goed. Je wilt het beste voor jouw zoon of dochter. Je wilt hem of haar gelukkig zien. Het is daarom sterk om hulp te vragen. Want je hoeft het niet alleen te doen. Een frisse blik kan echt helpen. Van iemand die wat verder weg staat. Die alle aandacht geeft aan jullie zoon of dochter. Die zich kan verplaatsen in de belevingswereld van jullie kind. Die weet hoe het is om gevoelig(er) te zijn. En vooral, iemand die gelooft in jou als ouder. Die persoon kan ik voor jullie zijn. Nieuwsgierig? Neem dan contact op.

Waar Loes Kindercoaching bij kan ondersteunen

  • Hooggevoeligheid (HSP)

  • Overprikkeling

  • Snel boos, onrustig of emotioneel

  • Faalangst

  • Moeilijk uiten en herkennen van eigen emoties 

  • Veel piekeren 

  • Onzeker over eigen kunnen en kwaliteiten

  • Lastig (in)slapen door vol hoofd

  • Moeite hebben met ingrijpende gebeurtenissen of grote veranderingen 

  • Onverklaarbare buikpijn
IMG_9922_edited_edited_edited.jpg

Wat doe ik als kindercoach?

Als coach probeer ik op een speelse en laagdrempelige manier te verbinden met jullie kind. Om vervolgens te kijken wat er speelt en wat er nodig is om weer tot meer verbinding, ontspanning en balans te komen. Coaching voor kinderen is vooral creatief. We gaan aan de slag met spelletjes, knutselen, tekenen en methodieken. Ik geloof dat kinderen diep van binnen weten wat ze nodig hebben. Ze kunnen het alleen niet altijd uiten op een manier die je als ouder zijnde begrijpt of logisch vindt. Als kindercoach kan ik me goed inleven in kinderen, lees ik de signalen en gebruik ik mijn sterke intuïtie. Ik begeleid kinderen door het eigen oplossingsvermogen aan te spreken. Ik loop een stukje met ze mee in hun eigen groei & ontwikkeling, moedig aan en stuur bij waar nodig. Ik help ouders door te vertalen wat ik zie, voel en hoor. Want misschien wil jouw kind je ook iets leren over jezelf. Of speelt er iets anders dan dat jij als ouder dacht. Op die manier werken we aan meer begrip voor elkaar, meer rust en meer (zelf)vertrouwen thuis, op school of in contact met anderen.

Waarom ouders voor
kindercoaching kiezen

"Ik kies als ouder voor kindercoaching om mijn kind beter te kunnen begrijpen, maar ook mezelf. Om antwoorden te krijgen, waarom het gedrag van mijn kind me zo raakt."

"Een uurtje volle aandacht voor je kind. Door deskundige begeleiding krijgt je kind alle ruimte en veiligheid om te ontdekken, groeien en bloeien."

"Omdat het een laagdrempelige manier is om op een andere manier te kijken wat mijn kind én ik nodig hebben"

Meer informatie

Benieuwd wat je in een coachingstraject kan verwachten? Lees dan verder bij werkwijze. Of neem direct contact met mij op, zodat we samen kunnen kijken wat ik voor jullie kan betekenen.

Kindercoaching Nijmegen Noord
bottom of page